News Flash:

7 plante decorative care aduc GHINION IN CASA

2 August 2016
76191 Vizualizari | 0 Comentarii
planta decor
In orice casa este bine sa existe flori pentru ca ele aduc energie si schimba aspectul incaperilor. Cu toate astea, nu toate plantele aduc noroc, exista si plante despre care se spune ca aduc ghinion. In acest caz fie ca vorbim despre superstitii, de legende sau de plante nocive din punct de vedere medical, exista anumite plante pe care nu e bine sa le pastram in casa aproape de noi, cu atat mai mult intr-un spatiu inchis. Pentru cei care le au deja in casa ar fi bine sa le mute pe balcon sau intr-un loc in care nu au contact zilnic cu ele.
Daca doriti sa achizitionati una noua sau daca aveti deja plante decorative in apartament este bine sa vedeti daca acestea se integreaza in asa zisa categorie a plantelor ghinioniste, citind randurile de mai jos.

Cale
Chiar dacă sunt frumoase şi ne impresionează la prima vedere, trebuie să știți că seva lor conţine oxalat de calciu, o substanţă periculoasă care poate fi fatală dacă este consumată. Se pune de asemenea că aceste plante sunt aducătoare de evenimente negative. Sunt populare în aranjamentele funerare datorită simbolului de înviere și renaștere, dar și pentru că florile rezistă între 7 și 10 zile.
 
Ficus
Una dintre cele mai cunoscute plante despre care se spune ca aduce ghinion in casa. In credinta populara se spune ca aduce ghinion si boala, energii negative si cearta in casa.
Chiar daca sunt frumoase si ne impresioneaza la prima vedere, trebuie sa stiti ca seva lor contine oxalat de calciu, o substanta periculoasa care poate fi fatala daca este consumata. Se pune de asemenea ca aceste plante sunt aducatoare de evenimente negative. Sunt populare in aranjamentele funerare datorita simbolului de inviere si renastere, dar si pentru ca florile rezista intre 7 si 10 zile.
Cactus
Legenda spune ca ghinionul vine de la tepi si de la energiile negative pe care le emana cauzand astfel ghinion persoanelor care stau in apropiere. Batranii credeau chiar ca daca in casa locuieste o fata nemaritata, aceasta va ramane fara partener atata timp cat tine un cactus in casa.

Limba soacrei sau Dieffenbachia
Despre aceasta planta se spune ca aduce ghinion, iar tulpina ei contine o substanta foarte otravitoare, deci nu e bine sa o tineti in casa daca aveti un copil mic sau animale de companie. Si totusi nu aduce ghinion in orice conditii, ci doar daca este tinuta intr-o zona mai intunecoasa si daca este miscata prea des.
Garoafe
In Romania se crede ca garoafele, mai ales cele de culoare rosu aduc ghinion deoarece sunt asociate cu inmormantarile. Se spune ca aceasta planta atrage si energii negative, aducand ghinion persoanelor care stau in apropierea lor.
Leandru
O planta foarte frumoasa care pare inofensiva este de fapt una dintre cele mai otravitoare plante, cultivate acasa. Toata planta este otravitoare, deci aveti grija sa nu atingeti florile sau frunzele. Conform unor studii se spune ca un om poate muri dupa ce mananca mierea culeasa de albine de la florile acestei plante. Leandrul poate provoca probleme de inima, proasta circulatie, frisoane, atacuri cerebrale, coma si chiar moarte, din aceasta cauza probabil este asociat cu moartea si evenimente negative.
Asparagus
Asparagusul purifica aerul din incapere si este o planta decorativa spectaculoasa. Cu toate acestea, asparagusul este o planta despre care se zice ca atrage pagube materiale. Asa ca, daca aveti un asparagus, ar fi bine sa va tineti sub control dorinta de a investi in graba sume mari de bani, altfel belsugul se va risipi repede, asa cum a venit.

ficus cactus garoafe leandru asparagus
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004791 (s)