News Flash:

7 lucruri pe care nu trebuie sa le faci inainte de a face dragoste

18 August 2016
1454 Vizualizari | 0 Comentarii
fa sex1
Iata 7 lucruri de evitat inainte de a face dragoste, altfel ati putea avea surprize neplacute. Daca bifati mai multe de pe aceasta lista, va creste sansa de a va putea bucura de experienta fara probleme.
Nu consumati antihistamine (medicamente anti-alergii)
Stati departe de ele, pentru ca de regula sunt folosite pentru a ameliora congestia nazala (alergii, raceala), deci a usca membranele. Din pacate, e posibil sa usuce si alte parti ale corpului. Exact, acea parte a corpului, si indiferent cati va veti dori, nu va coopera. Puteti folosi lubrefiant daca e absolut necesar, dar s-ar putea sa nu fie suficient.
Evitati alcoolul inainte de a face amor
Desi putin alcool poate ajuta la ‘venirea chefului’, alcoolul este mai mult deprimant decat altceva, si v-ar putea diminua senzatiile sau v-ar putea adormi complet inainte de a incepe ceva. Un studiu efectuat la Universitatea din Missouri – St. Louis a aratat ca barbatii si femeile care au consumat alcool inainte de a face dragoste au avut probleme in a se bucura de moment.
Aveti grija cum va spalati pe dinti
Desi sa va spalati pe dinti inainte este un semn de bun simt, nu folositi o periuta electrica sau apa de gura pe baza e alcool. Studiile arata ca o periuta electrica face mici rani la nivelul gingiei, iar alcoolul din apele de gura usuca si irita mucoasa. Ambii factori cresc riscul de a contracta boli cu transmitere sexuala.
Nu va epilati cu lama imediat inainte
Daca va ‘aranjati’ cu aparatul de ras cu lama, ar trebui sa o faceti cu cel putin 24 de ore inainte de actul sexual. Epilarea exfoliaza cel mai superficial strat de piele, facand foliculii de par foarte sensibil. Pot aparea eruptii cutanate, sau mici taieturi, care va lasa susceptibili la infectii cum ar fi HPV sau herpes. Lasati pielea sa aiba timp sa se vindece dupa ce o epilati, si folositi o crema.
Mai bine sa evitati mancarea in timpul actului
Desi suna sexy sa folositi mancare in timpul actului de amor, va veti creste foarte mult riscul de a face infectii fungice in acele zone. Fungii iubesc zaharul, asa ca mai bine evitati ciocolata sau frisca, mai ales in zonele mai delicate.

Evitati anumite mancaruri
Mancaruri precum ciocolata, capsunile si stridiile sunt foarte renumite ca afrodisiace. Dar e suprinzator ca nu ne spune nimeni ce mancaruri sa evitam. Mancarurile picante pot afecta gustul si mirosul vaginului. Anumite mancaruri cauzeaza o respiratie urat mirositoare, balonare si gaze. Daca ati mancat picant, spalati-va bine pe maini si spalati-va si pe dinti si pe limba, pentru ca compusii picanti din condimente au un efect foarte neplacut pe zonele delicate.
Nu mancati prea mult
Daca tot vorbim de mancare, mai bine evitati o masa copioasa inainte de a face dragoste. Daca nu mancati mult inainte de sala, de ce ati manca mult tocmai acum? Mancarurile va pot si incetini, mai ales zaharul. De aia va apuca somnul dupa o masa copioasa, mai ales daca ati mancat mult zahar.
Contactul fizic este important in orice relatie, dar o conexiune emotionala in dormitor este mult mai importanta pentru sanatatea noastra fizica si mentala. Nu exista o metoda mai buna de a evita stressul. A face dragoste revigoreaza corpul, promoveaza flexibilitatea, si intareste metabolismul si sistemul imun.
Echipa dr. Andrei Laslau
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006177 (s)