News Flash:

7 defecte feminine de care fug toti barbatii – Numarul 5 il va impinge in bratele altei femei

9 Martie 2018
1177 Vizualizari | 0 Comentarii
cuplu

Fug cat ii tin puterile, pentru ca nu se pot impaca deloc cu asa ceva. Nu, nu-i vorba nici de nas mare, nici de picioare strambe, nici macar de faptul ca plange femeia la telenovele.

Astea sunt fleacuri. Ba chiar unii le considera calitati. E vorba despre acele insusiri ale femeilor care pun pe fuga barbatii oricat ar fi ele de frumoase, senzuale, sclipitoare. Si, e de remarcat, nu le-am spus defecte pentru ca femeilor, celor mai multe dintre ele, nu li se par deloc insusiri negative, ci dimpotriva.

1. Femeia ca iedera
Nu la actiunea invaluitor-serpuitoare a plantei ma refer, ci la sistemul hotarat de agatare. Cand se prinde, greu o dai jos, sufocand practic suportul. Cam asa e si cu femeia prea iubitoare. Care nu-i lasa barbatului nici macar un milimetru de spatiu personal, nici un minutel in care sa uite ca are o asa comoara pe langa casa. Sa-l intrebi din minut in minut daca te iubeste? Oroare!

2. Fara umor
Face omul o gluma si are parte de una sau alta din cele doua reactii: iubita ori se e-ner-veaza, neintelegand poan–ta, ori se uita cu o privire calda de caine credincios, fara macar sa schi-teze iluzia unui zambet. Omul isi ia campii pana la urma, pentru ca oamenii fara umor sunt de obicei rai sau fara niciun pic de fantezie. Si ce-i viata in doi fara ima-ginatie? N-as vrea sa spun direct „inchisoare“, dar cam asa e.

3. Feminista militanta
Vasele le spala masina, cumparaturile se fac pe internet, copiii ii creste bona. Tu te ocupi de cariera, de intruni-rile femeilor puternice, ba chiar de cucerit trofee masculine: „Sa vada si ei cum e!“ Iesi din cand in cand cu colegii la o bere si nu vezi nimic rau in a-ti petrece timpul liber cum ai chef, fara sa dai socoteala nimanui: „Suntem o familie moderna, asa e cursul vietii“.

Recomandarea mea e sa nu te bazezi prea tare pe faptul ca a aflat si el ca suntem in secolul XXI. Pariez ca-si doreste mai degraba o partenera de viata decat o colega de apartament, indiferent de anul in care se afla, de cuceririle stiintei si ale miscarii feministe.

4. Hotarata sa se cazeze
Asta chiar e o problema! Nu ca-i ceva rau in faptul ca tu ii propui sa va casatoriti, dar daca insisti prea mult asupra subiectului, se prea poate sa-l sperii. Barbatii vor sa gaseasca partenerul potrivit si momentul potrivit. Daca-l barai cu insuratoarea toata ziulica, va sfarsi prin a crede ca singura ta dorinta e sa fii doamna Xulescu, nicidecum sa fii iubita, ocrotita si altele asemenea. Si-atunci sa vezi start de pe loc!

5. Turuitoarea
Simti nevoia sa umpli linistea si faci asta practic fara incetare, spunand tot felul de lucruri fara sare si piper, fara cap si coada. Iar cand ai cu adevarat ce spune, constati ca nu te asculta nici macar cainele, daramite barbatul. Si te enervezi. Se enerveaza si el. Si-ti explica. Iar a doua zi, din pacate, o iei de la capat!

A comunica nu inseamna, crede-ma, a povesti de-a fir a par intriga telenovelei preferate sau „nenorocirea“ lu’ madam Vasiliade care a pierdut-o pe-aia mica, cate-lusa, si nu mai stie ce sa faca… La un moment dat, va percepe vocea ta doar ca pe un zgomot de fond si nu va mai auzi nici o vorbulita din ce-i spui. Daca e rabduriu. Iar daca nu, va da bir cu fugitii.

6. Detectiv particular
Chiar foarte particular, pentru ca-si testeaza talentele pe seama barbatului din dotare. Cautand, nu se stie de ce, „indicii“ in telefonul, calculatorul, buzunarele omului. Nimic nu scapa neverificat la sange.

Dupa care, fapt pre-vizibil, incepe „interogatoriul“. Si, cum e una singura, nu-si mai bate capul cu po-litistul bun si politistul rau. Pune raul inainte si sa te tii! Iar el, decat sa mai treaca prin astfel de momente, isi ia frumusel lumea-n cap!

7. Descurcareata
S-a oprit lumina? Rezolvi tu. Copilul are o problema cu invatatoarea? Rezolvi. V-ati hotarat sa schimbati masina? Rezolvi! Esti cea care gaseste solutia oricarei probleme. Si nu numai a celor practice, ci si a acelora de suflet, de potrivire sau nepotrivire la pat, tot, absolut tot. De-aia se intreaba el, pe buna dreptate, ce rol mai are in casnicie daca tu chiar te pricepi la toate?!


5 turuitoarea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3321 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010293 (s)