News Flash:

6 trucuri creative mai putin cunoscute care te ajuta sa iti impresionezi prietenii si familia

6 Iunie 2018
980 Vizualizari | 0 Comentarii
lucru

Iti prezentam cateva tehnici pe care e posibil sa le fi scapat cu vederea. Sunt obisnuiti sa facem aceleasi lucruri in fiecare zi, fara sa ne gandim ca exista variante mai rapide si mai creative care ne pot fi de folos. Ne putem folosi de obiecte banale pentru a face creatii ingenioase. Cu ajutorul acestora, poti sa iti surprinzi in mod placut prietenii si familia. Iata cateva dintre cele mai interesante:

1. Cinematograf acasa
Acest truc te va ajuta sa petreci o dupa-amiaza de neuitat la film, alaturi de prietenii tai. Ai nevoie doar de telefonul mobil, o cutie de pantofi si un vas de sticla rotund si plat. Trebuie sa faci o gaura la unul dintre capetele cutiei si sa pui acolo sticla. Apoi, pune telefonul acolo cu filmul pe care vrei sa-l vezi si vei obtine o proiectie incredibila cinematografica chiar la tine acasa.

2. Husa de protectie speciala
Loviturile, zgarieturile sau chiar spargerea ecranului scurteaza durata de viata a telefonului tau. E posibil sa nu ne putem permite sa cumparam una, asa ca exista o alternativa simpla. Umfla un balon care are culoarea ta preferata. Apoi, trebuie sa scoatem aerul plasand dispozitivul deasupra balonului. La final, vei observa ca telefonul s-a lipit de balon.

3. Lasa totul curat luna in doar cateva minute
Uneori, se intampla sa varsam lichid pe mobila din casa care ramane patata. Masina de spalat consuma multa apa si detergent, asa ca exista o metoda simpla si practica pentru a scapa de petele inestetice. Amesteca 300 ml de apa, 100 ml de alcool si otet si o lingura de bicarbonat de sodiu. Dupa 5 minute, aplica amestecul pe pata, iar aceasta va disparea imediat.

4. Imparte un mar in 2 parti egale
Iata o cale eficienta si interesanta de a taia un mar in 2 doar cu ajutorul mainilor. Tine un mar cu ambele maini si cu degetele mari deasupra lui. Apasa tare si fa o miscare de rotatie pentru a reusi sa il despici chiar pe mijloc.

5. Fluiera cu ajutorul unui fir de iarba
Daca iesi afara cu prietenii tai, culege un fir de iarba si tine-l strans intre degetele mari cu unghiile inspre tine. Sufla prin gaura care se creeaza atunci cand tii palmele apropiate. Iarba va face un sunet subtire.
6. Bauturi care isi modifica culoarea
Pune cateva picaturi de colorant alimentar in pahare, sub niste cuburi de gheata si toarna o bautura transparenta deasupra, cum e apa sau ceva acidulat. Vei obtine cateva bauturi colorate si vesele de care sa te bucuri alaturi de prietenii tai.


loviturile zgarieturile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006004 (s)