News Flash:

40 de microbuze scolare noi pentru elevii din mediul rural, in judetul Timis

8 Iunie 2014
673 Vizualizari | 0 Comentarii
„Sunt ferm convins ca judetul Timis va putea beneficia de numarul de microbuze pe care l-am solicitat”, spune Calin Dobra, vicepresedinte CJ Timis
La unele scoli e greu de ajuns, mai ales in mediul rural, iar elevii sunt nevoiti sa parcurga distante apreciabile pe jos. Judetul Timis mai are nevoie de microbuze scolare. Acestea vor veni, cel mai probabil, in toamna acestui an, la inceput de an scolar. Consiliul Judetean Timis a cerut 40 de microbuze pentru transportul elevilor din mediul rural. Consiliului Judetean Timis i s-a solicitat necesarul de microbuze scolare – 16 plus 1 locuri – autovehicule achizitionate de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, care vor fi distribuite unitatilor administrativ-teritoriale in vederea transportului elevilor din unitatile de invatamant preniversitar de stat din mediul rural, scrie Ziuadevest.ro.
„S-ar rezolva in totalitate situatia transportului scolar pe raza judetului”
„In urma solicitarii transmise de catre Inspectoratul Scolar, privind necesarul de microbuze la nivelul judetului Timis pe unitati scolare si in urma solicitarilor primite la nivelul consiliului judetean de catre unitatile administrativ-teritoriale transmitem catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice solicitarea pentru un numar de 40 de microbuze la nivelul judetului Timis, in urma careia s-ar rezolva in totalitate situatia transportului scolar pe raza judetului. Sunt ferm convins ca judetul Timis va putea beneficia de numarul de microbuze pe care l-am solicitat si datorita faptului ca suntem cel mai mare judet ca suprafata din tara. Asteptam cu nerabdare comunicarea din partea ministerului a numarului de microbuze care vor fi alocate judetului Timis, lucru care cred ca se va face in cel mai scurt timp posibil, dupa centralizarea la nivel national a tuturor propunerilor venite din judete”, spune Calin Dobra, vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0737 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014053 (s)