News Flash:

4 zodii capabile sa cucereasca inima oricarui barbat

28 Iunie 2018
979 Vizualizari | 0 Comentarii
zodie

Sunt o adevarata amenintare pentru restul femeilor, deoarece acestea zapacesc orice barbat cu usurinta. Cuvantul „rival“ nu exista pentru ele. Sunt fermecatoare si reusesc sa atraga orice barbat le iese in cale.

Leu
Femeia Leu este o adevarata regina si transforma viata intr-un spectacol. Pentru ea, principalul lucru este sa fii in primul rand, sa fii mai bun decat oricine altcineva si mai presus de toate. Ea joaca un rol important in viata partenerului ei, avand mare nevoie de aprecieze. Nu-i place sa asculte. Este important pentru ea sa preia functia de lider in relatii si acest lucru ii atrage pe barbati. Este usor sa te indragostesti de o leoaica, dar cu greu o vei putea cuceri, scrie yourtango.com

Varsator
Femeia Varsator se comporta imprevizibil. Oamenii o trateaza cu mare respect. Si dupa prima intalnire cu ea iti va fi extrem de greu sa o uiti, chiar si daca a fost o intalnire obisnuita in parc. Este extrem de asumata si se dezvaluie intr-o originalitate cuceritoare. Pentru ea, situatia financiara a partenerului nu este un criteriu important, mai ales atunci cand simte sustinere din partea acestuia.

Gemeni
Femeia Gemeni este o adevarata amenintare pentru restul femeilor, deoarece poate zapaci orice barbat cu usurinta. Cuvantul „rival“ nu exista pentru Gemeni. Sunt fermecatoare si reusesc sa atraga orice barbat le iese in cale. Traieste in armonie si isi cucereste partenereul cu puterea de acceptare.

Scorpion
Femeia Scorpion este cea mai fermecatoare reprezentanta a zodiacului. Poate chiar sa scrie o carte despre cum sa interactionezi cu oamenii. Calitatea ei interioara cucereste usor inimile celor din jur. Nu-i plac partenerii plictisitori. Este important pentru ea ca cel ales sa fie pe aceeasi lungime de unda cu ea. In dragoste ea este foarte serioasa si pasionala. Armonia este intotdeauna prezenta in viata ei, indiferent de ce se intampla in jur.


leu varsator gemeni scorpion
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004939 (s)