News Flash:

4 remedii naturiste pentru a calma pielea dupa epilare

25 Ianuarie 2015
1270 Vizualizari | 0 Comentarii

Indiferent de metoda pe care o alegi pentru a scapa de parul nedorit de pe corp, pielea devine sensibila, rosie si iritata. Daca vrei sa scapi de inestetica roseata, daca brobonelele ce apar uneori pe piele dupa epilat iti dau batai de cap ori vrei pur si simplu sa iti hidratezi zonele proapat epilate, iata cateva remedii naturiste pentru a calma pielea epilata

1. Impachetare cu aloe vera 
Ingrediente: gel de aloe vera, vitamina E, ceai de musetel si folie transparenta

Imediat dupa epilare, clateste-ti pielea cu ceai caldut de musetel. Aplica apoi un amestec din aloe vera si vitamina E, dupa care impacheteaza-te in folie transparenta. Acest tratament va calma pielea sensibila si va dezinfecta totodata. 

2. Crema cu ulei de cocos 
Ingrediente: ulei de cocos, suc de varza cruda, suc de ananas, zeama de lamaie

Amesteca bine aceste ingrediente, apoi, dupa epilat, aplica pe piele compozitia. Amestecul are atat efect hidratant, cat si antibacterian. 

3. Tratament cu usturoi 
Ingrediente: un catel de usturoi, alcool medicinal, crema cu hidrocortizon

Imediat dupa epilat, maseaza-ti pielea cu un catel de usturoi. Sucul acestuia dezinfecteaza si usuca, iar bubitele inestetice vor inceta sa mai apara. Dupa asta, curata putin zona cu alcool medicinal, apoi aplica un strat subtire de crema cu hidrocortizon.

4. Tratament cu suc de cartofi 
Ingrediente: suc de la doi cartofi, cuburi de gheata si unt de shea 

Pielea sensibila poate fi calmata daca aplici imediat fie cuburi de gheata, fie un servet udat cu apa foarte rece. Apoi, clateste-te cu sucul proaspat de cartofi. La final, maseaza-te energic cu unt de shea, recunoscut pentru proprietatile sale hidratante.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009372 (s)