News Flash:

4 probleme medicale rezolvate cu zeama de varza murata

4 Februarie 2016
20945 Vizualizari | 0 Comentarii
zeama varza

Zeama de varza murata, cunoscuta sub denumirea de moare are proprietati curative, insa nu e destul de mediatizata ca medicament naturist. Iata catevaprobleme medicale rezolvate cu zeama de varza murata:

1. Constipatie
Daca constipatia va da batai de cap, moare de varza va poate ajuta negresit. Sunt suficiente 3-4 pahare de moare pe zi pentru ca digestia sa fie stimulata. Pe langa aceasta, tractul digestiv va trece printr-un proces de dezintoxicare, lucru mai mult decat de dorit. 

Spre exemplu, in satele romanesti traditionale, la mesele imbelsugate de sarbatori, se serveste moare de varza, mai ales alaturi de mancaruri grele la stomac.

2. Hipotensiune
In cazul persoanelor predispuse la hipotensiune, moarea are efecte miraculoase, in special pe perioada anotimpului rece. Un pahar de moare de varza la fiecare masa e suficient pentru ca tensiunea sa nu scada sub limita normala.

3. Febra
Moarea de varza e un remediu excelent si pentru febra. Un pahar de moare pe stomacul gol si apoi inca 2-3 de-a lungul zilei va regla temperatura corpului. Sistemul imunitar se va intari si febra nu va mai pune stapanire pe organismul tau atat de usor.

4. Sensibilitate la frig
Datorita continutului ridicat de vitamine, moarea de varza stimuleaza circulatia sangelui si, implicit, faciliteaza incalzirea corpului. Consumand 1-2 pahare de moare zilnic, nu veti mai avea probleme cu frigul.


zeama de varza murata constipatie hipotensiune febra
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1401 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006731 (s)