News Flash:

4 motive pentru a inchiria un apartament

17 Noiembrie 2014
1556 Vizualizari | 0 Comentarii
Chirie sau cumparare este intrebarea, iar raspunsul este chirie, daca motivele ce le voi prezenta mai jos ti se potrivesc. Exista avantaje si dezavantaje atat pentru chirie cat si pentru cumparare, mai jos o sa iti prezint cateva motive care subliniaza de ce ar trebui sa inchiriezi un apartament nu sa cumperi. Diferite apartamente de inchiriat in Ploiesti gasesti aici - la Royal Imobiliare, cu 2, 3, 4, 5 sau mai multe camere.
Mai putina responsabilitate - cand inchiriezi un apartament, majoritatea responsabilitatii cade pe umerii proprietarului. Asta nu inseamna ca tu nu ai nicio grija, daca distrugi ceva in apartament va fi responsabilitatea ta sa inlocuiesti acel lucru. Insa in momentul in care detii o locuinta, tot ce se intampla acolo cade pe umerii tai, tu trebuie sa ai grija de tot, asa, in chirie, iti este mult mai usor.
Fara credite - daca stai in chirie, trebuie sa iti platesti evident chiria in fiecare luna, dar atat. Daca vrei sa cumperi un apartament sau o casa, va trebui sa faci un credit si aduni datorii pe cativa zeci de ani.
Libertate - un apartament iti ofera  libertate , daca vrei sau trebuie sa te muti in alt oras, in alta tara, poti sa faci acest lucru, usor si rapid, daca detii o locuinta este mult mai complicat. Dincolo de acest lucru, mai ai si o libertate financiara, nu esti legat nici de un credit la banca, nici de un imprumut ce iti va conditiona viata din momentul in care il faci. Esti astfel legat de locul acela, de casa sau de apartamentul acela pentru urmatorii 20 sau 30 de ani. Iar daca vrei la un moment dat sa vinzi casa trebuie sa suferi “pretentiile” pietei din acel moment.
Satisfactie pe termen scurt -  chiria este ideala nevoii de locuire pe termen scurt, daca esti in facultate, sau daca ai un job care necesita calatorii sau deplasari. Orice motiv ai avea ca sa te muti, faptul ca locuiesti in chirie iti usureaza substantial acest lucru.
Sunt multe motive pentru care chiria este mai avantajoasa decat cumpararea. Analizeaza motivele prezentate mai sus si pune-le in cumpana cu propriile tale planuri de viata, vezi ce este mai bine pentru tine.

ROYAL IMOBILIARE
Agentie Imobiliara
str. Erou Calin Catalin, nr. 12, bl. K6, ap. 4 Ploiesti, 100066 Prahova, RO
Telefon 0371 330 301

royal imobiliare agentie imobiliara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1327 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008060 (s)