News Flash:

4 metode SIGURE care te scapa de hemoroizi

26 Iunie 2017
1213 Vizualizari | 0 Comentarii
hemoroizi
Hemoroizii reprezinta una dintre cele mai comune afectiuni la nivelul intregii lumi, cu un procent de aproximativ 75%. Desi nu se cunosc cu exactitate cauzele acestei probleme ce afecteaza sanatatea, sunt cativa factori care favorizeaza aparitia lor.
.
In mod normal, sunt asociati cu constipatia cronica, dar specialistii sunt de parere ca si alti factori stau la baza aparitiei hemoroizilor, cum ar fi: alimentatia haotica sau lipsita de fibre, sedentarismul, obezitatea, statul in picioare sau in sezut pentru perioade lungi de timp, bolile ficatului.
Iata cele 4 metode:
1. Pelinul este pe primul loc in tratarea hemoroizilor datorita afectelor sale de calmare si a proprietatilor astringente. Pe langa baile cu pelin va recomandam sa folositi si ceai din coaja de stejar pentru ca aceasta are efect cicatrizant. Amestecati cate doua lingurite din fiecare planta in doi-trei litri de apa fierbinte. Baia de sezut trebuie sa dureze aproximativ 20 de minute si trebuie repetata o data la trei zile, timp de o luna.
2. Aloe Vera trateaza atat umflaturile cat si hemoroizii sangeranzi. Se taie frunze de Aloe Vera pe jumatate, se incalzesc putin si se aplica pe zona afectata. Frunzele se pot congela si se aplica pe zona afectata.
3. Ceaiul de coada soricelului, de tataneasa, de musetel, troscot si nalba mare poate fi consumat de trei ori pe zi. Acest ceai se obtine sub forma de infuzie, cate o lingura din fiecare planta, se formeaza un amestec, iar din acest amestec se infuzeaza o lingurita la o cana cu apa, vreme de 20 de minute. Se strecoara si se serveste caldut inainte de mese.
4. Usturoiul – se face o solutie din o parte suc usturoi si cinci parti apa si se aplica extern.

hemoroizii pelinul aloe vera ceaiul coada soricelului usturoiul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1369 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006767 (s)