News Flash:

3 zodii care nu mint niciodata

4 Octombrie 2017
1491 Vizualizari | 0 Comentarii
zodii
Evident ca o minciuna are cu totul alte motivatii decat zodia celui care o spune. Cu toate acestea, unele zodii sunt predispuse la minciuna, iar altele sunt mai sincere, nativ vorbind.
3 zodii care spun mereu adevarul
Capricorn: Ar trebui sa fie cel putin in joc viata unui om sau salvarea propriei cariere sau casnicii ca sa decida Capricornul ca o minciuna ar fi mai de folos decat adevarul. Altfel, are ambitia de a fi corectitudinea intruchipata, asa ca nu va apela cu usurinta la minciuni.
Scorpion: Daca un Scorpion se hotaraste sa minta, nu va recunoaste nimic, nici macar sub tortura. Dar asta se intampla foarte, foarte rar pentru ca este prea obsedat el insusi de tradare si dezamagire. Scorpionul alege discretia si secretul mai repede decat minciuna.
Varsator: “Prieten imi e Socrate, dar mai prieten imi e adevarul” este una dintre vorbele de duh preferate ale Varsatorilor. Se prea poate sa mai scape mici minciuni pe alocuri, dar in chestiuni de principiu tine sa ramana consecvent adevarului.
Cat de mult mint celelalte zodii
Berbec: Nativul Berbec e, in general, franc si sincer pentru ca e curajos si nu se teme sa spuna adevarul, iar pe de alta parte i se pare prea dificil sa tina minte ce-a mintit. E foarte usor de prins cu minciuna, dupa graba cu care schimba subiectul…
Taur: Cele cateva secrete ale Taurului sunt extrem de bine ascunse si aparate cu o strajnicie care ar convinge si Curtea Suprema. Tocmai fiindca doreste sa-si pastreze credibilitatea pe termen lung, Taurul minte rar si numai cu motive foarte intemeiate.
Gemeni: Astrologic vorbind, nativul Geaman este Pinocchio-ul zodiacului. Influenta lui Mercur il ajuta sa ticluiasca povesti oricat de mirobolante si de credibile. Este in stare sa minta si numai din plictiseala, ca sa faca lucrurile sa para mai interesante.
Rac: Decat sa minta, Racii prefera sa pastreze tacerea, pur si simplu. Daca totusi sunt nevoiti sa minta, au avantajul unei memorii excelente care ii ajuta sa ramana consecventi povestii pe care au ticluit-o.
Leu: Leul nu minte. Este sub demnitatea lui! Chiar si cand minte, Leul nu minte… ci ajusteaza adevarul dupa dorintele sale, vezi bancurile cu Seful.. “Seful nu intarzie, el este retinut… Seful nu minte, el ste dezinformat…”
Fecioara: Desi e guvernata de Mercur ca si Gemenii, Fecioara nu minte nici pe departe atat de mult ca acestia. Din fericire, e mult prea atasata de precizie si corectitudine ca sa se preteze la minciuni. Altfel, inteligenta ar ajuta-o sa inventeze minciuna perfecta!
Balanta: Desi nu ii place sa minta, Balanta se vede de multe, de prea mute ori nevoita sa minta sau macar sa “cosmetizeze” adevarul de dragul armoniei pe care doreste sa o pastreze in relatiile sale. In grade de la “Ce bine arati!” si pana la “Aseara am fost singur/a, acasa”.
Sagetator: Exact invers decat zodia opusa, Sagetatorul este cel mai infocat aparator al adevarului din tot zodiacul. Nu te lasa inselata de aparente, insa. Si el minte, la o adica, numai ca o face cu convingerea ca asa este… sau ar trebui sa fie! Iar exagerarea sau hiperbolizarea e la ordinea zilei…
Pesti: Ce e aceea o minciuna, cand toata lumea stie, de la Buddha incoace, ca totul este o mare iluzie cosmica? Pestii, mai mult ca oricine, stiu aceasta. Asa ca… adevar sau minciuna e tot aia, pana la urma…

scorpionul varsator berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta sagetator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004763 (s)