News Flash:

3 Sud Est, Voltaj, Directia 5 si Delia, printre laureatii Premiilor Muzicale Radio Romania

23 Martie 2015
1276 Vizualizari | 0 Comentarii
Trupa 3 Sud Est a primit trofeul "Artistul anului 2014" la cea de-a XIII-a editie a Premiilor Muzicale Radio Romania, care a avut loc duminica seara, la Sala Radio din Bucuresti.
Ca la fiecare inceput de primavara, Radio Romania a premiat, intr-un spectacol de gala, cei mai buni artisti si cele mai difuzate hituri pop, rock si dance din muzica romaneasca.
Astfel, 15 trofee din sticla incrustata cu argint, realizate de artistul plastic Ion Tamaian si personalizate cu numele castigatorilor, au rasplatit performantele inregistrate in anul 2014 de artisti din toate generatiile.
Trofeul "Artistul anului 2014" a revenit trupei 3SE (3 Sud Est). Premiul a fost inmanat de catre Ovidiu Miculescu, presedintele-director general al Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR).
Trupa 3 Sud Est a primit si premiul la categoria "cel mai bun cantec pop", pentru melodia "Emotii".
"Cantecul anului 2014" a fost desemnat "Pe aripi de vant", interpretat de Delia si Kaira.
Pe de alta parte, trupa Maxim a primit premiul pentru "cel mai bun debut" al anului 2014.
Trupa Directia 5 a primit premiul pentru "cel mai bun album", pentru discul "Rock' n roll baby".
"Cel mai bun cantec pop-dance" a fost desemnat "Mamma mia", interpretat de Elena Gheorghe si Glance, in timp ce premiul pentru "cel mai bun cantec pop-rock" a fost primit de melodia "De la capat", a trupei Voltaj. Formatia Voltaj a primit si trofeul pentru "cel mai bun artist pop-rock".
Pe de alta parte, What's Up a primit premiul pentru "cel mai bun mesaj", pentru melodia "Taxi".
"Cel mai bun compozitor" a fost desemnat Adrian Sina, in timp ce Delia a primit premiul pentru "cea mai buna interpreta", iar Cristi Enache a castigat trofeul pentru "cel mai bun interpret".
Premiul pentru "cel mai bun duet" a fost castigat de melodia "Noapte calda", interpretata de Bere Gratis si Sore.
Totodata, cantaretul Mircea Vintila a primit premiul la categoria "omul cu chitara".
Premiul special pentru intreaga cariera a fost acordat compozitorului Horia Moculescu.
Castigatorii editiei din acest an a Premiilor Muzicale Radio Romania au fost desemnati prin consultarea clasamentelor difuzarilor la toate posturile regionale ale Societatii Romane de Radiodifuziune, la Radio Romania Actualitati si la Radio Romania International. Anuntul a fost facut la comunicarea publica a nominalizarilor de catre Gabriela Scraba, realizatoare a galei si cea care a infiintat in urma cu 15 ani Premiile Muzicale Radio Romania.
Premiile au fost inmanate de vedete din lumea muzicala pop-rock si de personalitati culturale - compozitorul Viorel Gavrila, vicepresedintele Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania, dirijorul Madalin Voicu, pianistul si compozitorul George Natsis, artistii Marcel Pavel, Mihai Pocorschi si Cristian Faur -, dar si de Dan Popi, managerul Cat Music, si de realizatorii de radio Bogdan Pavlica si Gabriel Marica.
Gala a fost prezentata de cantareata Alexandra Ungureanu, care a fost amfitrioana si la editia de anul trecut a Premiilor Muzicale Radio Romania. Alaturi de aceasta s-a aflat Eugen Rusu, gazda matinalului de la Radio Romania Actualitati.

3se ovidiu miculescu trupa maxim
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004432 (s)