News Flash:

3 modalitati sigure pentru a uita de fostul iubit

19 Iunie 2017
1053 Vizualizari | 0 Comentarii
frigida2
Sa uiti de fostul iubit poate fi o munca extrem de dificila, care poate implica multe promisiuni incalcate.
Este absolut normal sa simti nevoia sa mai comunici cu el, sa va mai vedeti si sa aflu ce mai face. Dar, adevarul este ca aceste lucruri nu iti vor face bine si ar putea doar sa iti faca mai mult rau. De asemenea, trebuie sa realizezi ca atunci cand analizezi intreaga relatie si te chinuiesti incercand sa gasesti solutii pentru a fi din nou impreuna, de fapt, pierzi timp pretios, in care ai putea sa faci ceva util pentru tine.
Trebuie sa realizezi ca va fi mai usor, primele zile dupa o despartire sunt mai dificile, dar daca aplici de la bun inceput sfaturile noastre, vei trece mai usor peste aceasta suferinta.
Noteaza lucruri dezamagitoare pe care acesta ti le-a spus
Deschide un document word si incepe sa scrii toate lucrurile urate si dezamagitoare pe care le-a facut sau pe care ti le-a spus in timpul relatiei voastre. De fiecare data cand mintea ta incepe sa preia controlul si sa te faca sa crezi ca relatia nu a functionat din cauza ta si ca ai fi putut face ceva pentru a o salva, deschide acest document si reciteste-l. Repeta acest procedeu si in momentele cand te simti singura sau cand un nou tip nepotrivit apare la orizont.
Renunta la toate lucrurile pe care le-a lasat la tine acasa
Scapa de pozele cu voi doi, ascunde intr-o cutie darurile pe care ti le-a facut, renunta chiar si la tricoul lui pe care il purtai in fiecare dimineata. Ascunde orice ar putea sa iti aminteasca de fostul tau iubit, sa te emotioneze sau care pot sa te faca sa regreti ca relatia cu fostul iubit s-a incheiat.

Blocheaza-l pe social media
In era retelelor sociale este dificil sa uiti cu totul de o persoana cu care ai avut o relatie, pentru ca exact atunci cand te astepti mai putin, feed-ul tau de Facebook poate fi invadat de o postare a acestuia sau Instagram iti afiseaza o fotografie in care acesta se bucura de viata. Asadar, poate ca este mai bine sa apesi butonul de unfollow, desi este extrem de dificil. Ai putea sa incerci sa te convingi ca vei rezista tentatiei si ca nu vei cerceta profilul lui de pe retelele sociale, dar ar fi mai bine sa previi acest lucru, decat sa descoperi ceva care sa te faca sa suferi.

dificila promisiuni suferinta noteaza document
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1386 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009900 (s)