News Flash:

3 lucruri de imbunatatit in Team building

12 Noiembrie 2014
2017 Vizualizari | 0 Comentarii
Team building-ul este o forma de imbunatatire a modului in care se lucreaza intr-un birou, intr-o afacere,  a modului in care se comunica si se colaboreaza. Desi preponderent asociem aceasta forma cu companii, cu angajati care trebuie sa lucreze mai bine impreuna, team building-ul poate fi folosit si functioneaza pe orice grup, pe orice echipa care are nevoie de un nivel mai ridicat de integrare si solidificare. Pentru realizarea unui team building profesionist este nevoie de un lider, de instructori pregatiti special in acest domeniu, cu experienta - la VerticalAdventure gasesti o echipa de profesionisti care iti pot oferi o experienta de team building de neuitat. Intr-un mediu diferit, cu provocari noi, cu activitati nemaintalnite, echipa ta va colabora si va invata impreuna.
In cadrul unui team building, membrii echipei trebuie sa se dezvolte in mai multe domenii. In continuare am sa iti prezint cateva dintre aceste domenii.
Competenta - in cadrul activitatilor de team building membrii grupului poate ca nu se simt potriviti, nu cred ca au competentele necesare pentru indeplinirea sarcinii care li se cere. Fiecare pas trebuie sa includa totii membrii grupului, pentru ca acestia, impreuna, sa descopere competentele de care au nevoie, iar in caz de necesitate sa aiba acces la ajutor, la instructorii calificati.
Control - activitatile de team building sunt de regula coordonate, mai ales daca sunt noi, insa grupul in sine trebuie sa aiba un anumit nivel de libertate pentru a se desfasura, pentru a se descurca, pentru a invata. Trebuie desigur sa fie si limitari, cat de departe pot merge membrii grupului cu solutiile pe care le propun pentru a-si indeplini sarcinile.
Colaborare - unul din cele mai importante aspecte ale team buildingului. Grupul trebuie sa inteleaga sau sa isi dezvolte procesul de munca in comun, etapele pe care un proiect le are, contributia fiecarui membru sau fiecarui departament, responsabilitatile pe care le au. Colaborarea este esentiala in orice echipa, indiferent de specific sau de domeniu.

team building-ul verticaladventure team building
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008024 (s)