News Flash:

3 ingrediente care opresc caderea parului

26 Noiembrie 2017
1176 Vizualizari | 0 Comentarii
par frumos

n fiecare zi, este normal sa iti cada intre 150 si 200 de fire de par. In cazul in care observi ca pierzi mult mai multe fire de atat, trebuie sa iei masuri imediat.
Fiecare persoana isi doreste o podoaba capilara bogata si investeste sume importante pentru acest lucru.
Fie ca este vorba despre probleme ereditare ori din cauza stresului, caderea parului excesiva poate duce la alopecie, o problema care este extrem de grava, mai ales pentru o femeie.
Pentru a scapa pentru totdeauna de caderea parului, trebuie sa adaugi in samponul pe care il folosesti trei ingrediente.

Ai nevoie de:
ulei esential de lamaie
ulei esential de rozmarin
capsule zdrobite de vitamina E


Metoda de preparare si utilizare:
Amesteca 10 picaturi de ulei esential de rozmarin, care este util pentru a imbunatati circulatia sangelui la nivelul scalpului si pentru a intari radacinile.
De asemenea, mai pune 10 picaturi de ulei esential de lamaie, un puternic antiseptic, care ajuta la tratarea scalpului si la eliminarea matretii.
Doua capsule de vitamina E zdrobite sunt de ajuns pentru a ajuta la evitarea caderii parului.
Lasa samponul pe parul umezit timp de zece minute, apoi maseaza inca 10 minute scapul si clateste cu apa calduta.
In cazul in care ai parul lung, caderea parului te sperie si mai mult, mai ales ca pare mult mai mult decat este, in realitate.
In primul rand, trebuie sa ai multa grija cu peria sau cu pieptenele pe care il folosesti. Fa-ti un obicei din a te pieptana inainte sa iti speli parul, iar atunci cand aplici balsam de par sau masca, foloseste un pieptene cu dintii mari si rari, iar riscul de a cadea prea multe fire va fi mult mai mic.

De asemenea, nu iti peria parul imediat dupa ce l-ai uscat, ci lasa-l putin, caci este mult mai fragil si risti sa il rupi si sa il deteriorezi.
In cazul in care ai parul lung foloseste o perie din peri naturali ori un pieptene cu dintii rari, iar acest lucru va usura pieptanatul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005501 (s)