News Flash:

21 de citate care iti schimba modul de gandire si te ajuta sa traiesti in continuare, chiar si in cele mai dificile timpuri

17 Iunie 2018
983 Vizualizari | 0 Comentarii
citate

Aceste citate sunt chintesenta intregii experiente acumulate de omenire – iti schimba modul de gandire si te ajuta sa traiesti in continuare, chiar si in cele mai dificile timpuri.

1. Oamenii care te-au ranit, au fost la fel de speriati, ca si tine acum.

2. Ne formam convingerile in copilarie, si apoi trecem prin viata, recreand situatii, care sunt compatibile cu convingerile noastre.

3. Trecutul a plecat pentru totdeauna. Este un fapt si nu poate fi schimbat. Cu toate astea, putem schimba gandurile noastre despre trecut. Este o nebunie sa ne pedepsim in prezent, doar pentru ca cineva ne-a jignit cu mult timp in urma.

4. Trebuie sa facem o alegere: sa eliberam si sa-i iertam pe toti fara exceptie, in special pe noi insine. Chiar daca nu stim cum sa iertam, trebuie sa ne dorim foarte mult acest lucru.

5. Atunci cand omul se imbolnaveste, trebuie sa caute in inima sa pe cine sa-l ierte.

6. Ceea ce gandim despre noi insine – devine realitate. Fiecare gand ne creeaza viitorul.

7. Acceptarea de sine – este cheia schimbarilor pozitive din viata noastra.

8. Sa te iubesti – inseamna sa sarbatoresti insasi existenta personalitatii tale si sa fii recunoscator lui Dumnezeu pentru darul vietii.

9. Tot ceea ce oferi, obtii inapoi.

10. Pentru a-l schimba pe celalalt, trebuie mai intai sa te schimbi tu. Trebuie sa schimbi cursul gandurilor tale.

11. Cu cat mai mult te tii de o anumita convingere, cu atat mai repede trebuie sa o eliberezi. Ideile obsesive sunt periculoase.

12. Daca in viata ceva este usor pentru tine, atunci aceasta nu este o lectie, este ceea ce stii deja.

13. Corpul nostru tot timpul vorbeste cu noi. De vom gasi timp sa-l ascultam! Fiecare celula a corpului reactioneaza la fiecare gand si cuvant.
14. Atunci cand ne iubim, incurajam actiunile noastre si ramanem noi insine, viata noastra devine atat de minunata, incat nu se poate de redat in cuvinte.

15. Alunga gandurile care te fac nefericit, fa lucrurile care-ti plac, intalneste-te cu oamenii cu care te simti bine.

16. Pentru a deveni proprietarul lucrurilor minunate, trebuie mai intai sa crezi ca acestea sunt posibile.

17. Toata lumea, inclusiv eu, port intreaga responsabilitate pentru toate evenimentele din viata, si cele mai bune si cele mai rele. Fiecare gand al nostru ne hotaraste viitorul.

18. Dragostea vine atunci cand nu o asteptam deloc. Cautarea insistenta a iubirii, nu duce niciodata la alegerea unui partener potrivit, ci doar naste tristete. Dragostea nu exista in afara, este intotdeauna in noi. Iubeste si vei fi iubit.

19. Cel mai bun lucru pe care il putem oferi copiilor nostri, este sa-i invatam sa se iubeasca.

20. Vina este un sentiment inutil. Nu ajuta niciodata pe nimeni si nu poate schimba situatia. Deci, elibereaza-te din inchisoare.

21. Fiecare dintre noi a trecut prin pierderi, tradari, insulte. Semnul maturitatii si intelepciunii spirituale este abilitatea de a uita neplacerile si de a ierta vinovatii.
Ce a fost, a fost – asta a ramas in trecut. Uitand lucrurile neplacute, distrugem lanturile care ne leaga de trecut. Pana cand nu vom invata sa iertam, trecutul nu ne va lasa sa plecam si niciodata nu vom fi sanatosi, fericiti si prosperi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1101 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004577 (s)