News Flash:

20 de migranti afroasiatici, prinsi incercand sa treaca ilegal frontiera din Romania in Ungaria

11 Septembrie 2016
1134 Vizualizari | 0 Comentarii
imigranti0
Politistii de frontiera au depistat, in noaptea de sambata spre duminica, 20 de cetateni afroasiatici, 12 sirieni, 7 irakieni si un iranian, majoritatea fiind solicitanti de azil in Romania, care au incercat sa treaca ilegal frontiera verde spre Ungaria. 
"In urma activitatilor intreprinse pentru supravegherea sporita a frontierei de stat de Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Oradea, in colaborare cu Inspectoratul Judetean de Jandarmi Arad si Inspectoratul Judetean de Politie Arad, in noaptea de 10/11.09.2016, in zona de competenta a S.P.F Turnu, judetul Arad, a fost retinut un grup de migranti care intentiona sa treaca ilegal frontiera de stat a Romaniei. Astfel, azi noapte, in jurul orei 00,30, la aproximativ 20 metri de frontiera, a fost retinut un grup format din 20 de persoane de origine afroasiatica, care intentiona sa treaca ilegal frontiera din Romania in Ungaria", informeaza Politia de Frontiera Romana. 
Potrivit sursei citate, din primele verificari a rezultat ca respectivii sunt cetateni sirieni, irakieni, iranieni, cu varste cuprinse intre 2 si 36 ani, 13 adulti si 7 copii, majoritatea fiind solicitanti de azil in Romania. La cercetari, persoanele in cauza au declarat ca intentionau sa ajunga intr-un stat din vestul Europei. 
"In cauza politistii de frontiera aradeni au intocmit lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat, cercetarile fiind in derulare", mai precizeaza Politia de Frontiera. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006068 (s)