News Flash:

19 prefecti vor fi schimbati

18 Februarie 2016
1462 Vizualizari | 0 Comentarii
ciolos
Guvernul a decis schimbarea a 19 prefecti dupa ce premierul a cerut ministrului Internelor o evaluare a activitatii acestora, au precizat pentru MEDIAFAX surse politice.
Decizia de incetare a exercitarii functiei de prefect a celor 19 prefecti a fost luata in sedinta saptamanala de joi a Executivului.
Totodata, Guvernul a decis incetarea exercitarii functiei si a cel putin trei subprefecti.
Saptamana trecuta, purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, anunta schimbari semnificative la nivelul prefectilor, dupa ce Execuitvul a analizat capacitatea de reactie a acestora si dorinta lor de se implica sau nu politic in campania electorala. Dan Suciu mai spunea ca noii prefecti vor fi numiti fara concurs, deoarece timpul e scurt
"A fost o trecere in revista a activitatii prefectilor si o analiza a comportamentului, atat in ceea ce priveste capacitatea de a reactiona, cat si dorinta de a nu se implica politic in campania electorala. Evaluarea s-a facut, vor urma in cel mai scurt timp, probabil pana la finalul lunii, schimbari care vor viza un numar semnificativ de prefecti", a spus Suciu, miercuri, la finalul sedintei Executivului.
El a adaugat ca actualul Guvern nu va organiza concursuri pentru ocuparea posturilor care raman vacante invocand timpul scurt avut la dispozitie de Cabinetul Ciolos.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006245 (s)