News Flash:

157 de ani de la Unirea Principatelor Romane. Ciolos si Iohannis participa la evenimentele organizate la Iasi

24 Ianuarie 2016
1164 Vizualizari | 0 Comentarii
ciolos si iohannis

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos participa astazi la evenimentele organizate la Iasi cu ocazia Zilei Unirii Principatelor.

 

Manifestarile au inceput in jurul orei 10.00 cu un moment folcloric, iar la ora 11.45 este programat discursul presedintelui, potrivit programului evenimentelor anuntat de Primaria Municipiului Iasi.

 

Administratia Prezidentiala a transmis ca presedintele Klaus Iohannis va participa la ceremonialul religios "Te Deum", in Piata Unirii, la finalul caruia va sustine o alocutiune.

 

De asemenea, seful statului va depune coroane la Monumentul Alexandru Ioan Cuza si la Biserica Sfintii Trei Ierarhi, la mormantul domnitorului.

 

La evenimente si-a anuntat participarea si premierul Dacian Ciolos. Seful Executivului va fi insotit de o parte din ministrii cabinetului pe care il conduce.

 

Aproape 100 de manifestari vor avea loc in toata tara, duminica, de Ziua Unirii, la acestea fiind asteptate peste 100.000 de persoane, potrivit Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

 

Principalele manifestari sunt organizate, duminica, in municipiile Cluj, Focsani si Iasi, unde se estimeaza prezenta unui public numeros.

 

Ziua Unirii este sarbatorita duminica si in Capitala. La metroul bucurestean, precum si in Aeroportul "Henri Coanda", se canta si danseaza  "Hora Unirii", au anuntat reprezentantii Metrorex si ai Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.


klaus iohannis te deum piata unirii dacian ciolos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004774 (s)