News Flash:

13 uleiuri esentiale cu efect afrodisiac

14 Octombrie 2015
1839 Vizualizari | 0 Comentarii
afrodias

Aromoterapia este ramura terapeutica care urmareste ameliorarea sau vindecarea diverselor boli, pe calea aromelor si a parfumurilor, respectiv pe calea unor produsi volatili si odoranti, extrasi din plante aromatice, produsi care se prezinta sub forma unor esente naturale sau a unor uleiuri volatile. 


Aceste uleiuri au efecte remarcabile si pentru viata sexuala. Ca modalitati de utilizare uleiurile afrodisiace se pot lua diluate in apa (1 lingurita la 100 ml de apa), de 3-4 ori pe zi sau se pot folosi pentru improspatarea aerului din incapere prin intermediul unui vaporizator special pentru aromaterapie.


"Cand adulmecam o mireasma, nervii olfactivi transmit mirosul catre bulbul olfactiv din spatele nasului, care, la randul lui, stimuleaza o regiune din creier numita sistemul limbic. Aceasta regiune cerebrala este responsabila pentru instinctele noastre sexuale si ne trezeste pofta de sex", explica Blossom Kochhar, aromoterapeut. De aceea, multe afrodisiace vin pe cale olfactiva si sunt foarte eficiente!

"Uleiurile pot fi folosite pentru masaj, caci pielea emana foarte repede mirosurile provenite de la uleiuri esentiale", explica Jyoti Shetty, aromoterapeut. Mai poti incerca si baia cu uleiuri esentiale sau aprinderea unor lumanari care au in compozitie uleiuri esentiale. Iata cateva uleiuri esentiale cu efect afrodisiac:


1. Uleiul esential de lavanda
Masajul cu ulei de lavanda te ajuta sa ai mai rapid orgasm, precizeaza Jyoti Shetty. Lavanda grabeste circulatia sangelui catre zona genitala, lucru care sporeste secretia de estrogen. Mai pe scurt, te exciti mai repede si ajungi mai repede la orgasm.


2. Uleiul esential de caprifoi
Acest tip de ulei are un efect de energizant asupra libidoului tau. Ceea ce inseamna ca odata ce-l mirosi, vei fi uimita de senzatii.


3. Uleiul de lemn de santal
Este un ulei esential cu o aroma orientala senzuala, care amelioreaza anxietatea si iti readuce armonia dintre trup si suflet. Este, asadar, un preludiu olfactiv ideal pentru orice femeie, dar si pentru orice barbat. Ofera-i si iubitului tau aceasta mireasma si veti face dragoste intr-un mod intim si senzual, pentru ca va relaxeaza si va scapa de inhibitii.


4. Uleiul esential de trandafiri
Acest ulei iti aduce o multime de beneficii, inclusiv faptul ca iti aduce un echilibru hormonal si actioneaza ca un tonic pentru organele reproducatoare.


5. Uleiul esential de Ylang Ylang
Este unul dintre cele mai puternice afrodiziace, pentru ca creste atractia dintre parteneri si stimuleaza dorinta sexuala. Mirosind acest ulei esential vei simti o energie erotica aparte care iti strabate trupul, iar folosit in cuplu, actioneaza ca un liant al dorintei. Atentie, nu-l folosi in cantitati mari. O picatura este suficienta pentru amandoi, potrivit timesofindia.com.


6. Uleiul esential de jasmin
Uleiul de jasmin este folosit de aromoterapeuti pentru a trata frigiditatea, impotenta si ejacularea prematura. Are efecte magice asupra zonelor erogene! Atentie: nu trebuie folosit de femeile insarcinate.


7. Ulei esential de neroli
Are un miros dulce si este considerat un bun remediu antidepresiv. Este si un puternic afrodiziac, care se joaca in special cu simturile femeilor. Foloseste-l cand vrei sa-ti seduci partenerul, pentru ca iti ofera o stare foarte jucausa!


8. Ulei esential de portocale
Emana un miros care te scapa de emotii si inhibitii. Este indicat femeilor mai timide, care au nevoie sa se destinda un pic. Iti trezeste curiozitatea pentru sex.


9. Uleiul esential de piper negru
Acest ulei este obtinut din boabele de piper negru care se recolteaza inainte de coacere si sunt uscate apoi la soare. Uleiul de piper negru are culoare galben inchis si un miros care seamana mult cu cel de cuisoare, dar mult mai placut si mai rafinat. Acest ulei are calitatea de a fi "fierbinte", are un gust amar moderat si are un efect relaxant si reconfortant, calitati care il recomanda ca un bun afrodiziac.


10. Moscul
Moscul este o substana secretata de o glanda situata in apropierea organelor sexuale ale capriorului siberian (Moschus moschiferus). Acest animal foloseste aceasta substanta pentru a transmite semnale sexuale catre perechea sa. 


In industria parfumurilor moscul este combinat cu diferite alte arome cu scopul de a orienta acesti feromoni asupra nasului uman si implicit asupra excitatiei sexuale. Fiind insa foarte scump, parfumurile imita deseori moscul prin folosirea amestecurilor de uleiuri de ambra si angelica, uleiuri ce nu inlocuiesc insa feromonii, cei care au efectul afrodisiac al moscului adevarat. Asa ca atentie la produsele pe care le cumparati !


11. Uleiul esential de paciuli
Paciuli este o planta exotica originara din regiunile tropicale, din frunzele careia se extrage un ulei eteric cu parfum puternic. Ce este deosebit la uleiul de paciuli este faptul ca el are proprietatea de a-si imbunatati mirosul in timp. 


In India femeile se parfumau cu esenta de paciuli pe gat si pe sani pentru a trezi astfel dorinta si pasiunea iubitilor lor. In doze mici, uleiul de paciuli este stimulent al sistemului nervos, iar in doze mari este sedativ. Atentie insa, datorita efectului puternic afrodiziac uneori poate provoca lipsa somnului si a poftei de mancare.


12. Uleiul esential de ienupar
Uleiul volatil de ienupar are un efect purificator si foarte puternic dezinfectant, fiind folosit inca din antichitate pentru purificarea aerului din incaperi. Deoarece stimuleaza circulatia si purifica sangele, el este recomandat atat in masajul terapeutic, cat si in cel erotic, iar folosit in cantitati mai mari uleiul de ienupar are un efect excitant asupra organelor genitale.


13. Uleiul esential de nucsoara
Uleiul esential obtinut din fructele de nucsoara are un miros foarte placut si un gust dulce, picant. Mirosul acestui ulei este foarte placut si confera o stare de usurare, limpezeste mintea si are un efect tonic general si stimulent. In medicina orientala nucsoara este un ingredient foarte folosit printre remediile afrodiziace, uleiul sau putandu-se combina lesne si eficient cu majoritatea celorlalte esente uleioase si putand fi folosit cu succes in apa in care facem baie, fiind foarte reconfortant.


moscul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005336 (s)