News Flash:

13 kg de deseuri poti elimina din organism cu acest preparat

8 Septembrie 2017
1334 Vizualizari | 0 Comentarii
suc ananas mare 1
Colonul este un organ vital. Cu o medie de 1,5 metri, rolul sau este de a elimina deseurile si de a absorbi substantele nutritive. Colonul primeste tone de alimente pe tot parcursul vietii, o sarcina care îl pune în contact cu multe toxine, care se pot acumula în peretii acestui organ vital, provocand diverse probleme de sanatate. De aceea este important sa-l curatati pentru a-i da un impuls.

Cînd toxinele se acumuleaza în colon, acestea pot provoca o încetinire a functiilor sale, ceea ce afecteaza sanatatea generala. Acest lucru este urmat de probleme digestive (constipatie si balonare), exces de greutate, depresie, probleme de piele.


Curatarea colonului de toxine este esentiala. Iata o bautura detoxifianta, 100% naturala, usor de preparat din ingredientele pe care le aveti cu siguranta acasa.

Ingrediente:
½ ceasca de suc de mere
2 linguri de suc de ghimbir
½ lingurita de sare
½ ceasca de apa calda
2 linguri de suc de lamîie


Spalati, deocojiti si taiati o radacina de ghimbir. Puneti-o în blender cu un pahar mare de apa. Se amesteca si se filtreaza. Se toarna apa calduta si sarea într-un pahar mare, apoi se adauga sucurile de lamîie, ghimbir si mere si se amesteca.


Consumati aceasta bautura de doua ori pe zi, înainte de prînz si seara, timp de 7 zile. În aceasta perioada, se recomanda sa mîncati sanatos si usor, mai ales seara, pentru a maximiza rezultatele. si nu uitati sa beti multa apa.


Beneficiile ingredientelor


Ghimbirul. Este unul dintre cele mai utilizate ingrediente din medicina traditionala. Datorita proprietatilor sale afrodisiace, anti-emetice si antiinflamatoare, acest condiment face posibila ameliorarea mai multor probleme de sanatate, cum ar fi gripa, durerea articulara si tulburarile digestive. Ghimbirul stimuleaza productia de bila si activitatea anumitor enzime digestive, conducînd la o digestie mai usoara. Reduce greturile si varsaturile. Cu toate acestea, ghimbirul nu este recomandat persoanelor cu diabet zaharat, femeilor însarcinate si care alapteaza.


Sucul de mere. Obtinut din mere proaspete, este printre cele mai bune solutii pentru curatarea si purificarea colonului într-un mod natural. Într-adevar, prin concentrarea tuturor nutrientilor marului, acest suc face posibila îmbunatatirea functiilor ficatului si sistemului digestiv. Este, de asemenea, foarte eficient în purificarea intestinului prin stimularea descompunerii toxinelor, ceea ce faciliteaza eliminarea lor. În plus, marul este foarte bogat în pectina, o fibra alimentara care se umfla în contact cu apa din intestin. Fortifica mucoasa intestinala si evacuaeaza toxinele stocate în colon.


Sucul de lamîie. Datorita actiunii antiseptice, antiinflamatorii, antibacteriene si antioxidante, lamîia ajuta la tratarea diferitelor afectiuni. Bogata în flavonoide, ajuta la reducerea colesterolului din sînge, prevenirea cancerului precum si a bolilor cardiovasculare, prin îmbunatatirea vasodilatatiei coronare. În plus, lamîia este excelenta pentru digestie. Stimuleaza enzimele ficatului si îmbunatateste tranzitul datorita fibrelor continute. Detoxifica organismul, datorita proprietatilor sale diuretice care ajuta la eliminarea toxinelor. Persoanele care sufera de ulcer, tulburari de rinichi si biliare, trebuie sa fie precaute cînd consuma lamîi.


Sursa: santeplusmag.com


colonul deseurile alimente toxine beneficiile ingredientelor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005182 (s)