News Flash:

11 motive de ce femeile incredibile sunt singure

28 Iunie 2018
1008 Vizualizari | 0 Comentarii
femei

Sunt femei care isi gasesc jumatatea foarte usor, nu necesita mult efort pentru a forma un cuplu confortabil si prietenos.

Sunt, insa femei care nu obtin niciodata relatia visurilor lor. Paradoxul cel mai are este ca aceste femei sunt, de cele mai multe ori, foarte inteligente, independente si senzuale. Intrebarea fireasca care apare este: de ce ele nu pot sa-si gaseasca sufletul pereche?

Sunt o multime de motive de ce, cele mai incredibile femei au cele mai nefericite relatii:

1.Sunt intimidante

Barbatii prin natura lor puternica, vor cu orice pret sa fie ei capul familiei/ relatiei, sa dobandeasca succes si sa stabileasca regulile. Din acest motiv, femeile care sunt la fel de puternice sunt evitate. Pentru ca ele intimideaza si sunt greu de cucerit.

2.Sunt independente si pun propriile necesitati pe primul loc

Barbatii instinctiv au nevoie sa domine si sa controleze. Femeile puternice si independente nu se vor supune niciodata si nu vor sa fie ”sclave”. Aceste interferente sunt foarte majore. Femeile incredibile isi vor urma propriile visuri si dorinte si au nevoie de barbati puternici, care sa le incurajeze.

3.Resping scenariile

Jocul pentru ele este din domeniul trecutului. Daca un barbat o testeaza si ii stabilieste diferite curse, isi pierde interesul instantaneu.

Ea este o femeie Alfa, cu o personalitate puternica si foarte determinata. Desigur, ca nu va avea timp pentru aceste ”jocuri copilaresti”. Aceste femei incredibile isi cunosc valoarea si se respecta suficient incat nu vor lasa pe nimeni sa le faca rau.

4.Se razbuna

Dupa cum am mentionat mai sus, nu incercati sa le pacaliti sau sa le jucati feste. Ele vor sti imediat ce aveti de gand si va vor infrunta. Nu credeti ca puteti scapa usor atunci cand ati facut ceva gresit deoarece le datorati o explicatie. Femeile incredibile sunt razbunatoare.
5.Sunt nitel ciudate

O femeie focoasa are ciudateniile ei. Aceste mici ”secrete” personale le sporeste si mai mult farmecul si unicitatea. Ele nu renunta la obiceiurile si suplicii personale. Daca incerci sa o corectezi vei esua.

6.Sunt greu de prostit

Pe langa toate calitatile enumarate mai sus, femeile incredibile sunt intelepte. Ele stiu cand sunt mintite sau duse de nas si nu vor permite asta niciodata. Este extrem de dificil cu aceste femei in relatie, pentru ca ele vor stabili regulile jocului intotdeauna si asta barbatii accepta greu.

7.Sunt intense

Pentru ca stiu exact ce vor si isi dobandesc mereu telurile, ele vor mult si multe. Nu sunt simple si nu accepta compromisurile. Vor spune mereu ce cred, fara retineri, chiar daca pot ofensa sau injosi.

8.Au scopuri bine definite

Cel mai inconfortabil pentru barbati este sa auda asta de la o femeie: ”Am alte prioritati in viata, decat iubirea”. Din pacate, ele nu pot sa ascunda aceste sentimente.

Sunt carieriste si au scopuri foarte clar definite. Desigur ele nu refuza dragostea din viata lor, dar nu este o prioritate pentru ele. Au scopuri care implica multa munca asidua si implicatie. Femiele puternice au nevoie de spatiu si libertate.

9.Sunt mature

Asta nu implica o varsta inaintata, dar multa intelepciune. Aceste femei au o intuitie puternic dezvoltata si sunt foarte responsabile. Constiinta le dicteaza concis care sunt obiectivele si cum sa ajunga la ele. Nu se lasa duse de val si nici nu se supun.
Iar asta este pentru un barbat o lovitura sub centura. Ei prefera femeile care se lasa duse de val, nu cele care creeaza valurile. Ele sunt foarte inteligente si au totul sub control.

10.Se indragostesc de ”tipi rai”

Din cauza surplusului de energie si putere, femeile irezistibile au tendinta sa se indragosteasca de tipii rebeli si, adesea, mai ”rai”.

Dar daca se indragostesc, le ofera toata dragostea si sustinerea. Ele au nevoie de barbati fara limite, puternici si neinfricati, chiar putin periculosi.

11.Aceste femei incredibile nu au un ghid sau o carte de vizita

Poate fi femeia visurilor tale, dar este atat de greu sa ajungi la inima ei. Aceste femei nu sunt in cluburile de noapte sau pe strazi, pentru ca ele nu pierd timpul si sunt preocupate de lucruri mai inteligente sau importante.

Nu exista un loc anume unde sa o gasesti, dar fii mereu cu ochii in patru.


pereche
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007063 (s)