News Flash:

10 sfaturi de la medici sa nu ti se mai ingrase parul

9 Decembrie 2017
1170 Vizualizari | 0 Comentarii
sampon pentru par

Multe femei sunt nevoite sa se spele zilnic pe par, pentru ca el se ingrasa extrem de repede. Chiar daca pentru cele care se confrunta cu aceasta situatie a devenit o rutina, medicii avertizeaza. Spalatul des al parului ii poate dauna.

10 sfaturi de la medici sa nu mai ai parul gras


1. Cresteti treptat intervalul de timp intre spalari. Va fi incomod, pentru ca parul arata murdar, insa incercati sa-l tineti prins. Si nu folositi sampon uscat!
2. Alegeti coafuri simple, care sa va ajute sa nu mai puneti mana des in par.

3. Renuntati o perioada la gel, spuma, fixativ sau alte produse de aranjare.
4. Dupa ce v-ati spalat parul, asigurati-va ca v-ati clatit extrem de bine. Nu trebuie sa ramana urme de sampon sau balsam.

5. In timpul spalarii folositi de cel putin doua ori sampon. Foarte important: asigurati-va ca samponul este corect ales pentru tipul dumneavoastra de par.
6. Indicat ar fi sa folositi apa statuta, in care sa adaugati bicarbonat de sodiu.

7. Fiti atenti la temperatura apei! Niciodata nu va spalati pe cap cu apa fierbinte! Apa ar trebui sa fie calaie. Atunci cand apa este prea calda, glandele sebacee incep sa secrete mai multa grasime.
8. Sfat: dupa ce spalati parul, clatiti cu infuzie de musetel sau urzica.

9. O cauza a parului gras este si alimentatia incorecta. Evitati grasimile, alimentele prajite si mult zahar.
10. O solutie naturala pentru par este si lamaia. Intr-o jumatate de litru de apa stoarceti o lamaie si apoi clatiti parul.

Daca dupa o luna parul nu sufera nicio schimbare in bine, ar fi bine sa mergeti la medic. Parul se comporta inadecvat atunci cand exista boli ascunse! Aveti grija de parul si sanatatea dumneavoastra!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.012682 (s)