News Flash:

10 REGULI pe care BARBATII trebuie sa le RESPECTE IN PAT! Toate femeile cer asta…

30 Mai 2017
1121 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia deasupra
Pana la aceasta varsta, ar trebui sa stii deja aceste lucruri:

NICIODATA NU MIMA ORGASMUL!
Este o eroare care te pacaleste pe tine, nu pe partenerul tau sexual. Daca nu ai orgasm, nu il ai, dar nu trebuie nicidecum sa gafezi mereu prefacandu-te ca ai simtit ceva. Aminteste-ti de Samantha Jones din „Sex and the city” care era super-onesta cu toti amantii ei.
GEMETELE NATURALE
Daca vrei sa iti impresionezi partenerul, nu este nevoie sa transformi dormitorul in gradina zoologica. Gemetele pot spori placerea sexuala de fiecare data cand sunt produse natural.
NU UITA DE SEXUL ORAL
Da, inca e un subiect tabu si multe femei stramba din nas cand aud de asta. Insa iubitul tau se simte foarte bine daca ii acorzi aceasta atentie.
MASTURBAREA NU TREBUIE IGNORATA
Femeile au dreptul, si nu ca ar fi vorba despre un drept aici, sa se satisfaca singure. Este un lucru natural si sanatos, spun medicii.
PREGATESTE CAMERA
Daca vrei ca fanteziile tale romantice sa fie indeplinite cat inca ai o varsta mica, atunci nu te astepta ca de fiecare data iubitul tau sa iti aduca flori si lumanari parfumate. Fa-o chiar tu si asteapta-l cu aceasta surpriza!
CERE-I LUCRURI FARA RUSINE!
Daca pentru tine este esentiala stimularea clitorisului in timpul actului sexual, nu te ascunde ca o fata mare! Cand sunteti doar voi doi, orice dorinta este permisa!
ZERO COMPLEXE
Nu te gandi la cum arati, la marirea sanilor tai sau celulita! Cand faci sex, faci sex! Cand faci terapie la psiholog se numeste psihoterapie! Nu confunda momentele pentru ca pierzi placerea!

NCEARCA MAI MULTE POZITII SEXUALE
Nu ramane cramponata in pozitiile clasice. Cata vreme esti tanara si corpul tau e suficient de flexibila, simte placerea in mai multe ipostaze!
REGULA DE AUR: PROTECTIA + LENJERIA SEXY
Orice act sexual face cu prezervativul, asta daca nu ai un plan sa ai copii. Iar lenjeria intima sexy este un must-have pentru o noapte perfecta. sanatatea.ro

zero complexe
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004995 (s)