News Flash:

10 lucruri pe care doar o adevarata doamna le stie

25 Noiembrie 2016
1215 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia2
O adevarata doamna este mereu o prezenta placuta si starneste admiratia celor din jur, iar o astfel de femeie speciala se recunoaste dupa cateva trasaturi definitorii. Iata ce stie o lady despre stil, viata si relatiile cu oamenii din jurul ei:
Despre stil
Discretia este cheia. O femeie stilata va alege mereu o tinuta simpla si de efect. Acelasi lucru se aplica si cand este vorba despre machiaj, care nu este niciodata in exces si niciodata de o calitate indoielnica. Atunci cand vei vedea o femeie folosind astfel de produse de make-up, vei recunoaste imediat o doamna adevarata, care stie sa se pretuiasca la adevarata valoare.
Calitatea se vede de la departare. In locul unui dulap ticsit cu haine si a unei truse de machiaj cu zeci de produse ieftine, ea alege sa se ghideze dupa dictonul „putin si bun“.
Adaptarea la eveniment este imperativa. Nu o vei vedea niciodata facand piata in stiletto si nici participand la un eveniment important in espadrile. Ea stie mereu cum sa se plieze perfect pe specificul activitatilor la care participa si arata la fel de bine si in pantofi cu toc, dar si in tenisi.
Despre viata
Ambitia face diferenta intre succes si esec. In viata apar mereu si obstacole, insa ea stie ca nu trebuie sa lasi o mica nereusita sa defineasca si sa opreasca drumul catre obiectivul propus.
Pasiunea schimba munca in placere. O doamna adevarata stie ca pasiunea pentru profesie este un aspect esential pentru o viata fericita. In definitiv, profesia ocupa foarte mare parte din timpul unei femei moderne, asa ca trebuie aleasa cu multa grija.
Curajul de a incerca lucruri noi face din zilele monotone unele de tinut minte. Ea stie ca atunci cand iesi din zona de confort si incerci lucruri noi ai parte de cele mai interesante experiente.
Instinctul nu minte. Este sigura pe instinctul sau si se ghideaza dupa el in orice aspect al vietii, fie ca este vorba despre oportunitati, relatii amoroase, de prietenie sau profesionale.
Despre relatii…
Dragostea vine cand si de unde te astepti mai putin. Ea stie ca aceste lucruri nu pot fi programate, asa ca nu le organizeaza, nu le planuieste, ci le intampina atunci cand ele vin.
Respectul reciproc este fundatia oricarei relatii de durata. Relatiile cu cei din jur, indiferent ca sunt iubiti, prieteni sau colegi sunt de succes doar atunci cand exista respect de ambele parti. In caz contrar, ea stie ca relatia este sortita esecului.
Oamenii care merita timpul tau te sprijina mereu la greu. O doamna are in jurul sau oameni care sunt cu adevarat alaturi de ea si nu isi consuma energia si timpul cu persoane care nu aduc nimic pozitiv in viata ei. Ea stie sa viata este prea scurta ca sa o petreci cu persoane negativiste si care nu iti imbogatesc existenta.
Acestea sunt doar zece dintre lucrurile pe care o doamna le stie si dupa care se ghideaza zi de zi. Bineinteles, pe langa ele mai sunt alte zeci de invataturi pe care le aduna zilnic despre o multime de situatii. Tu ce alte lucruri crezi ca mai sunt definitorii pentru o adevarata lady?

stil viata curajul instinctul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006403 (s)