News Flash:

10 cele mai bune citate despre bogatie, prosperitate si succes, care te vor face sa fii mai sigur pe tine

16 Martie 2018
1132 Vizualizari | 0 Comentarii
vorbe

Iti prezentam cateva citate cu o incarcatura deosebita de intelepciune, care definesc prosperitatea si bogatia. Daca unele te vor pune pe ganduri, altele te vor face sa fii mai increzator si sa crezi ca esti demn de o viata mai buna. Speram ca aceste ganduri vor fi un start bun in calea succesului tau.

1. „Banii nu trebuie sa fie un scop. Poti obtine succes doar avand o ocupatie pe plac. Mergi in aceasta viata spre lucrurile pe care le iubesti si fa-le atat de bine incat cei din jur sa nu-si poata lua ochii de la tine.” (Maya Angelou)

2. „De fiecare data cand omul isi permite sa primeasca ceea la ce a visat, se extinde Universul si face ca si altii sa primeasca ceea la ce viseaza.” (Klaus Joel)

3. „Banii sunt un barometru de masurare a iubirii pe care o impartasesti si o primesti datorita muncii minunate pe care o indeplinesti.” (Susan Evans)

4. „Belsugul este starea interioara a mintii tale. Daca te vei uita numai la „insuficienta”, atunci ea va deveni mai multa in viata ta. Uite-te la ceea ce ai deja si belsugul va fi mai mare.” (Sri Sri Ravi Shankar)

5. „Ce crezi despre bani? Daca pe ascuns crezi ca banii semnifica raul, atunci nu mai ai sansa sa devii bogat.” (Bodo Schaefer)

6. „Daca vrei sa ai multi bani, trebuie sa arati asa de parca ii meriti.” (John Kaun)

7. „Ofera-ti dreptul de a iubi lucruri frumoase. Astfel, tu iti vei oferi si dreptul de a avea banii necesari pentru a cumpara aceste lucruri.” (Lise Bourbeau)

8. „Pentru a se forma o adevarata contiinta a prosperitatii e necesara largirea viziunii tale in ceea ce priveste lucrurile pe care le poti detine. Oamenii prosperi vad oportunitatile, ei nu se gandesc niciodata: „E prea frumos ca sa fie adevarat.” Ei asteapta de la viata tot ce e mai bun. Ei isi imagineaza cea mai buna cale, iar apoi se apuca de muncit pentru a-si realiza planurile.” (Randy Gage)

9. „Lumea este imbelsugata si plina de posibilitati, insa prea multi oameni vin la havuzul vietii cu o sita in loc de cisterna sau cu o lingurita in loc de excavator. Ei se asteapta la putin si in rezultat primesc putin.” (Ben Sweetland)

10. „Banii sunt una dintre puteri. Insa o putere si mai mare o au studiile in domeniul financiar. Banii vin si pleaca, dar daca stii cum ei lucreaza, vei putea sa-i conduci si sa devii mai bogat.” (Robert Kiyosaki) Poatenustiai.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005074 (s)